Services – Apotheek Zundert – Zundert

Apotheek Zundert

Apotheek Zundert

De Welborg 5 4881 CZ Zundert Tel:(076) 5976160 Fax:(076) 5990233

Over ons

Welkom bij Apotheek Zundert.

Op onze website kunt u terecht voor informatie over geneesmiddelen en aandoeningen.

U vindt hier tevens onze contactgegevens en openingstijden, evenals de contactgegevens en openingstijden van de dienstapotheek.

Daarnaast kunt u op de website terecht voor informatie over de diverse services van en algemene informatie over Apotheek Zundert.

Maandag: 8.00 uur tot 17.30 uur
Dinsdag: 8.00 uur tot 17.30 uur
Woensdag: 8.00 uur tot 17.30 uur
Donderdag: 8.00 uur tot 17.30 uur
Vrijdag: 8.00 uur tot 17.30 uur

 

 

Services

Apotheek Zundert biedt de volgende diensten aan:

  •  Herhaalservice

Gebruikt u gedurende langere tijd medicatie waarvan u dagelijks een vaste hoeveelheid inneemt?

In samenwerking met de Zundertse huisartsen bieden wij de Herhaalservice. De apotheek vraagt uw medicatie aan bij de huisarts en u krijgt automatisch bericht wanneer uw medicatie voor u klaar staat. Voor meer informatie over de Herhaalservice kunt u terecht bij de balie in de apotheek.

  • Afhaal-automaat

Apotheek Zundert heeft een afhaal-automaat. Via deze automaat kan medicatie 7 dagen per week, 24 uur per dag afgehaald worden.

Om gebruik te maken van deze service, kunt u zich aanmelden via het formulier op deze website of aan de balie. U krijgt de folder met alle informatie over de afhaal-automaat met hierin het aanmeldformulier. Na aanmelding kunt u gebruik maken van de afhaal-automaat.

  • Bezorging

Als u niet in staat bent om naar de apotheek te komen, kunnen de medicijnen bij u thuis worden bezorgd. Als u dit wilt, dient u dit aan ons of aan de arts door te geven. De medicijnen worden iedere werkdag vanaf 13 uur bezorgd.

  • Opvragen medicatieoverzicht

Als u op vakantie gaat, wordt opgenomen in het ziekenhuis of op controle gaat bij een specialist, kunnen wij voor u een medicatieoverzicht uitdraaien en aan u meegeven. Op dit medicatieoverzicht vindt u de geneesmiddelen die u gebruikt en in het recente verleden heeft gebruikt. Daarnaast bevat dit overzicht aanvullende informatie die van belang kan zijn voor de arts.

Dit medicatieoverzicht is aan te vragen via deze site onder ‘online services > medicatieoverzicht opvragen’.

Klik hier voor een filmpje over het belang van een actueel medicatieoverzicht.

  • Oude medicijnen en naaldencontainers

Wanneer u geneesmiddelen niet meer gebruikt of ze zijn over de datum, dan kunt u die inleveren in de apotheek. Ook gebruikte naalden kunt u bij ons inleveren in speciaal daarvoor bestemde naaldencontainers. Wij dragen zorg voor een verantwoorde afvoer.

  • Gesprek met apotheker of apothekersassistente

U kunt altijd een afspraak maken met de apotheker of één van de assistenten voor een persoonlijk gesprek. Dit kan bijvoorbeeld als u vragen heeft over de werking van uw medicijnen, bepaalde combinaties van medicijnen, bijwerkingen of als u een privacygevoelig onderwerp wilt bespreken. Hiervoor hebben we in de apotheek beschikking over een spreekkamer. Nieuwe patiënten die zich willen inschrijven bij Apotheek Zundert, kunnen een afspraak maken voor een intakegesprek.

  • Online bestellen via website

Via de website van Apotheek Zundert kunt u uw insuline en diabeteshulpmiddelen online bestellen (diabetesservice). Ook kunnen anticonceptiva via de website besteld worden (pilservice). Daarnaast is het mogelijk om andere herhaalrecepten via de website aan te vragen (herhaalrecepten module). Hiervoor dient u zichzelf eerst aan te melden via de website.

Maakt u gebruik van onze afhaalautomaat en wilt u graag via deze weg drogisterij producten bestellen, dan kunt u een verzoek indienen via deze website onder ‘online services > vragenformulier’.

  • Zelfzorg 

Apotheek Zundert heeft een breed assortiment aan zelfzorg geneesmiddelen. Onze assistenten kunnen u vakkundig advies geven over geneesmiddelen die vrij verkrijgbaar zijn. Naast een goed advies, contoleren wij ook of deze geneesmiddelen veilig gebruikt kunnen worden naast medicatie die u al gebruikt. Ook controleren we op mogelijke allergieën en het negatieve effect dat deze geneesmiddelen kunnen hebben op andere aandoeningen die u heeft. Wij dragen zorg voor een verantwoord geneesmiddelgebruik, ook als het om vrij verkrijgbare geneesmiddelen (zoals b.v. pijnstillers) gaat.

  • Huidverzorging: Vichy, La Roche-Posay, Eucerin

In de apotheek worden huidverzorgingsproducten van de merken Vichy, La Roche-Posay en Eucerin verkocht. Speciaal opgeleide assistenten kunnen u er alles over vertellen.

Maakt u gebruik van onze afhaalautomaat en wilt u graag via deze weg deze huidverzorgingsproducten bestellen, dan kunt u een verzoek indienen via deze website onder ‘online services > vragenformulier’.